11.05.2020
2 min læsetid

Agil projektledelse

Hvornår du skal arbejde med en agil fremgangsmåde – og hvornår er en plan-dreven fremgangsmåde bedre?

IDA

af IDA

Beskrivelse

Hvornår du skal arbejde med en agil fremgangsmåde – og hvornår er en plan-dreven fremgangsmåde bedre? Agil Projektledelse giver fleksibilitet i forhold til ændringer. For at få dine projekter bedst i mål er det ofte vigtigt, at du kan kombinere den agile projektledelse med den klassiske plandrevne projektledelse. Deltag i webinaret Agil projektledelse og bliv klogere på, hvornår projekter er egnet til den type ledelse.

I takt med at de agile principper har bredt sig, er der opstået en masse agile tools, coaches og metoder, der gør det svært at gennemskue, hvad begrebet agilitet reelt dækker over. Er det andet og mere end et management buzzword?

Agil projektledelse betyder, at man arbejder i iterationer – altså i gentagelser eller sprint. Ved at opdele større projekter til mindre sprint er det nemmere at tilpasse projektet løbende og forbedre resultatet. Den mest anvendte agile metode er scrum. Hvordan er scrum i forhold til den plandrevne projektledelse? Kan sprints eller iterationer fra scrum overføres til plandrevne projekter?

På dette Webinar tages følgende emner op:

  • Hvad betyder agil og hvorfor gør vi det?
  • Er mit projekt egnet til Agil Projektledelse?
  • Hvordan kan agil anvendes i plandrevne projekter - klassiske projektmodeller?
  • Hvordan anvendes agil i scrum – den mest anvendte metode – en kort intro.

Med de rette agile værktøjer kan du imødekomme nye krav til projektet og sikre større værdi og hurtigere resultater. Få et indblik i agil projektledelse på webinaret.

Underviser: René Jon Figgé, underviser på IDAs kursus Agil projektledelse

René Jon Figgé er Certificeret Scrum Master og IPMA B certificeret senior projektleder. René har mere end 30 års projekterfaring i stillinger som Senior projektchef, projektleder, konsulent, client director og afdelingsleder. René er en meget erfaren senior projektchef, facilitator samt underviser. Han har desuden som Head of Project haft ansvar for etablering og kompetenceudvikling af en stor projektafdeling og har således også stor erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere.
René underviser på hele IPMA Projektlederuddannelsen og underviser desuden i kurserne Agil Projektledelse og Eksamineret Scrum Master.

Deltag på IDAs kursus Agil projektledelse

Lær at styre projekter i sprint. Med de rette agile værktøjer kan du imødekomme nye krav til projektet og sikre større værdi og hurtigere resultater. Læs mere her. 

Tilmeld dig Boardroom

Boardroom giver dig de vigtigste tendenser inden for ledelse og teknologi i et overskueligt nyhedsbrev hver 14. dag.
  • Aktuelle artikler
  • Ledelse i fokus
  • Teknologisk perspektiv
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev