16.09.2020
1 min læsetid

BIM Forum 2020

Årets tema er #connect2collaborate, og vi stiller skarpt på, hvordan digitale værktøjer kan hjælpe dig med at samarbejde endnu bedre omkring BIM nu og i fremtiden.

IDA

af IDA

BIM Forum 2020

Velkomst
v. Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC, Symetri

Da Corona-krisen ramte byggebranchen …..
Hør hvordan Corona-krisen har sat skub i digitaliseringen og brugen af cloud-baserede værktøjer. Anvendelsen af digitale værktøjer har været stigende under Corona-krisen, og det samme har virksomhedernes effektivitet og mulighederne for samarbejde. Spørgsmålet er, om det vil fortsætte efter krisen, og hvad der skal til for at sikre, at det sker….
v. Christina Hvid, CEO, Molio - Byggeriets Videncenter

Connect2Collaborate
Matt Keen will provide a perspective on the importance of connection in effective collaboration. With the rising tide of digitization and digitalization, the importance of what and how we connect to deliver complex projects is growing. Utilizing examples from Autodesk’s global customer base Matt will share stories of what connection is, what it means and how to connect to drive better project outcomes.
v. Matthew Keen, Sr. Construction Industry Strategist for Autodesk Construction Solutions

Demo af cloud-løsningen Autodesk BIM 360
Bliv klogere på BIM 360 – fremtidens projektstyringsværktøj på tværs af byggeriet. BIM 360 understøtter projektet fra start til slut - og giver mulighed for fleksibelt samarbejde mellem bygherrer, arkitekter m.fl.
v. Palle Bisgaard, Application Engineer, Future Group

Kundecase - BIM 360 Design
WSP Danmark er begyndt at bruge BIM 360 platformen på stort set alle deres projekter. Hør om motivationen for at vælge løsningen, hvad WSP Danmark har fået ud af det indtil videre, og hvilke forventninger man har til den fremtidige anvendelse af platformen.
v. Lasse Langhoff Wilms, BIM-chef Division Byggeri - WSP Danmark

Workflow ved brug af IFC og BCF i et projektsamarbejde
Vi viser hvordan Solibri Office samarbejder med Symetris udvidede IFC-eksporter og BCF importer.
v. Lauri Luoma, Customer Success Manager, Solibri samt Jens Klitgaard, BIM konsulent, Symetri

Collaboration med Bluebeam
Bluebeam Revu hjælper teams med at få mere fra hånden sammen. Få et smugkig på seneste version - REVU20.

VR som samarbejdsplatform
Med Unity er det muligt for flere personer på samme tid at bevæge sig ”rundt-i-modellen” og interagere. Ligesom det er muligt at redigere og få vist BIM-informationer på de enkelte bygningsdele online.
v. Martin Saldert, VR-specialist, Symetri

Kundecase Unity hos Aarsleff
I foråret 2020 lancerede Aarsleff computerspillet Play Safe for at nedbringe ulykker på byggepladser. Mød udvikleren bag og hør ham fortælle om udviklingen af spillet samt den videre strategi for gamification hos Aarsleff – måske giver han en kort rundtur på byggepladsen….
v. Poul Kjær Andersen, Animator, Aarsleff

Q&A & afslutning
v. Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC, Symetri