18.03.2019
4 min læsetid

Bliv "hero" i din egen historie og liv

Kom og bliv inspireret af myter, historier og fortællinger og bliv klogere på dit eget liv. Du vil møde gamle helte så som Herkules fra de græske myter men også nutidige figurer som Superman, Batman og Katniss

IDA

af IDA

Beskrivelse 

Vi vil i denne video se på hvordan disse historier kan inspirere os og måske give os gode råd til, hvordan vi kan finde mening og energi i hverdagens udfordringer.

Videoen tager udgangspunkt i amerikanske litteratur professor Jospeh Campbell, der igennem hele sit liv arbejdede med myter, religioner og fortællinger fra hele verden. Vi ser på hans ”Hero-Cycle”, der er en model, der ligger til grund for alle fortællinger og se, hvordan vi kan bruge den på vores eget liv og karriere

”Out there and back again”

”Enhver rejse begynder med det første skridt.” Sådan siger Frodo i Ringens Herre da han starter sit livs eventyr i den kendte historie. Og det samme gælder for dig. Det handler om at tage de første skridt og se hvor fødderne bærer dig hen. Og så vil du vende hjem igen med ny viden og kræfter.

Oplægsholdere

Oplægget holdes af Henrik Isaksen der er journalist, coach og MA i læreprocesser og Morten Jacobsen, der er cand.mac. i film- og medievidenskab med speciale i digital storytelling.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev