18.12.2018
3 min læsetid

Bliv klog på dit kropssprog - og det at stå foran en forsamling

Kropssproget betyder ikke alt, men det betyder altid noget! Dit kropssprog påvirker både dig - og dem, du taler til. Og de små nuancer gør en stor forskel.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Bliv bevidst om dine vaner i kropssproget, sådan at det ikke forvirrer eller svækker din kommunikation. Kropssproget er en værktøjskasse, der er alt for værdifuld til at blive overladt til tilfældighederne.

Hvad sker der med dit kropssprog når du ”er på”? Når du holder en præsentation eller får ordet til et møde? Vinder du tillid? Finder du ro? Virker du imødekommende og kompetent?

I webinaret vil vi se på, hvad du kan gøre for at øge din bevidsthed om dit eget kropssprog, sådan at du kan være den bedste udgave af dig selv – også når det brænder på.

Oplægsholder
Hanne Dalgaard fra Captivator.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her