24.06.2020
1 min læsetid

Bliv klogere på, hvad corona-krisen betyder for dit arbejdsmarked

Hør om tendenserne på arbejdsmarkedet nu og her. Vi ser på ledigheden og den usikkerhed, som krisen har medført. Vi tager temperaturen på arbejdsmarkedet - er frosten ved at bide sig fast, eller er det tøvejr?

IDA

af IDA

Bliv klogere på, hvad corona-krisen betyder for dit arbejdsmarked

IDAs cheføkonom Martin Kyed tager pulsen på STEM-arbejdsmarkedet. Hvorfor er denne krise anderledes? Hvad betyder det for beskæftigelse, ledighed og økonomien? Hvem er ramt? Hvordan ser fremtiden ud? Martin finder svar i de nyeste data om dit arbejdsmarked.

Corona-situationen er ikke bare en sundhedskrise. Lige fra starten var det også en økonomisk krise, da forsyningskæder fra Kina til danske virksomheder blev brudt. Over hele verden reagerede forbrugere og virksomheder på faren ved Covid19. Og så lukkede regeringer dele af økonomien ned – hvert land på sin måde.

Nedlukningen har haft betydning for arbejdsmarkedet på forskellig vis. Nogle har arbejdet endnu mere end normalt. Nogle er sendt hjem. Nogle har kunne arbejde, mens de har været sendt hjem. Konsekvenserne har været mange, og nogle gange har de været skjulte. Læs fx dette indlæg https://finans.dk/debat/ECE12170809/moerketal-er-vigtige-ogsaa-de-oekonomiske/ om de oversete omkostninger ved krisen.

Du går fra webinaret med en bedre forståelse af bevægelserne i arbejdsmarkedet generelt og med et mere klart blik for lyspunkterne på det nuværende jobmarked.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her