25.11.2020
1 min læsetid

Certificering i informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse -

Mødet henvender sig til ansatte og ledere i organisationer, som arbejder med informationssikkerhed eller persondatabeskyttelse, og som søger viden om krav og fordele ved ISO-certificering på området.

IDA

af IDA

Organisationer skal i dag både sikre deres informationer til gavn for forretningen og samtidig overholde en række privacy-krav i forbindelse med behandlingen af persondata. Standarden for informationssikkerhed, ISO/IEC 27001 (som hele den offentlige sektor er underlagt at følge) har nu fået følgeskab af en standard for privatlivsbeskyttelse, ISO/IEC 27701. På mødet fortæller vi om de krav, som skal iagttages for at blive certificeret i ISO/IEC 27001/27701. Samtidig fortæller Danmarks første 27701-certificerede virksomhed, Leave a Mark Consulting, om processen og de fordele, som arbejdet med standarderne giver. Du bliver derfor klogere på:

#Krav ved certificering i ISO/IEC 27001/27701

#Udfordringer i arbejdet med implementering af standarderne

#Fordele ved certificering i informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse

Forudsætninger:
Ingen forudsætninger. Grundlæggende viden om informationssikkerhed og ISO-standarder er en fordel

Oplægsholdere:

Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard, har +12 års erfaring med anvendelse og implementering af ledelsessystemer. Anders har bl.a. hjulpet Folketinget, Forsvaret, Nordea, Danmarks Domstole og Kbh. Kommune med rådgivning inden for informationssikkerhed, privacy og Business Continuity.

Helle Friborg, CEO, Leave a Mark Consulting Group, har mere end 10 års erfaring med at implementere compliance og har siden 2017 haft fokus på implementering af informationssikkerheds standarderne ISO 27001 og ISO 27701. Helle har hjulpet både SMVer og store organisationer med at modne informationssikkerheden og har stor fokus på værdiskabende implementering af compliance.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev