17.06.2019
3 min læsetid

Dagens trusselsbillede og TOR - det mørke internet

Dagens trusselsbillede og det mørke internet...

IDA

af IDA

Første del: Dagens trusselsbillede
Denne gang fokuserer vi på det voksende antal angreb, som har ramt både private og virksomheder. Vi ser på forskellige typer angreb, på kilderne til og ophavsmændene bag disse angreb, og på måden angrebene hvorpå, gennemføres på. Og vi dykker ned i de teknikker, der anvendes, og gennemgår forskellige forholdsregler og sikkerhedsmekanismer, som kan beskytte mod utilsigtet indtrængen. Endeligt behandler vi nogle eksempler på angreb fra de senere år.
Indlægsholder: CTO Jacob Herbst, Dubex

Anden del: Tor og "det mørke internet"I forbindelse med arbejdet som IT-Sikkerheds ekspert holder Keld også meget nøje øje med nye ransomware varianter, Command and Control servere og især TOR nettet - ”det mørke internet”, hvor mange af de kriminelle åbenbart holder til. Siden januar har han haft en service kørende, der indekserer TOR nettet med en Onion Router og har indtil nu fundet og indekseret over 10.000 skjulte hjemmesider eller ”onions” på TOR nettet. Onion Router’en er en fri og gratis softwareimplementering af ”onion routing”, som er en teknik til anonym kommunikation over et datanetværk. Hør hvad den viden kan bruges til og se, hvad der dukker op af underlige TOR hjemmesider.
Indlægsholder: Security Consultant Keld Norman, Dubex

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev