26.11.2020
1 min læsetid

Dansk Flygtningehjælp - Verdens 3. bedste NGO i Corona-tider

Hør Dansk Flygtningehjælps Generalsekretær Charlotte Slente fortælle om baggrunden for at DRC er udnævnt til verdens bedste NGO og DRC’s oplevelser, udfordringer med og håndtering af COVID-19 internationalt.

IDA

af IDA

Dansk Flygtningehjælp (DRC) er Danmarks største internationale humanitære organisation. De arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål; at beskytte mennesker på flugt og at skabe varige løsninger. DRC omsætter for over 3 milliarder kroner om året. De har over 7.000 medarbejdere og er til stede i 40 lande verden rundt.

I 2020 blev Dansk Flygtningehjælp kåret til verdens 3. bedste NGO i NGO Advisor’s årlige Top500. Det er dermed 6 år i træk at DRC er med i top 5.Hør Dansk Flygtningehjælps Generalsekretær Charlotte Slente fortælle om baggrunden for at DRC er udnævnt til den 3. bedste NGO i verden.

Pandemien har ramt hele verden. Når man har et hovedkontor i Danmark, men er til stede i over 40 lande verden rundt, hvordan forholder man sig så til Covid-19? Covid-19 skal også håndteres og forebygges på bedste vis i flygtningelejre hvor folk bor tæt og hygiejne kan være en udfordring.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev