22.06.2020
1 min læsetid

Danske satellitprojekter: fra nano til ASIM/ISS

I en tid hvor nattehimlen er fyldt ud med Starlink satelitter har IDA Space inviteret 2 af Danmarks store spillere på området, til en snak om netop satellitter.

IDA

af IDA

Danske satellitprojekter: fra nano til ASIM/ISS

Emilie Marley Siemssen fra GOMspace vil fortælle os om GOMspace's arbejde, New Space og nanosatellitter. Da Emilie er ekspert i Space Law kommer hun også ind på rumregulatoriske udfordringer, man møder i forbindelse med planlægning af missioner.

Ole Hartnack fra TERMA fortæller om arbejdet med ASIM (The Atmosphere-Space Interactions Monitor), som er det hidtil største danskledede rumprojekt under det europæiske rumagentur, ESA. ASIM sidder nu uden på den Internationale Rumstation (ISS) på tredje år og tager billeder af tordenstorme og er en stor succes for forskerne.

Webinaret bliver faciliteret af Tino Rabe Tønnesen, Chefkonsulent i Teknologiske Netværk, IDA.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her