04.12.2020
1 min læsetid

Design Thinking

Lyt til dette webinar og få et indblik, hvordan du kan styrke og strukturere virksomhedens udviklingstilgang, så du løser de rigtige problemer og kommer fra problem til løsning. Det er nemlig en dårlig ide at løse de forkerte problemer.

IDA

af IDA

Med Design Thinking kan du styrke og strukturere virksomhedens udviklings- og innovationsprocesser, så du hurtigere kan modne jeres forståelse af problemer eller muligheder samt finde en løsning og afprøve den i praksis. Dette giver din virksomhed en klar konkurrencefordel, uanset om dit mål er at udvikle nye produkter, en service eller at udarbejde bedre processer i virksomheden. I en verden, hvor hastig omstilling mere end nogensinde er alfa og omega, er design thinking en uundværlig og meget hjælpsom tilgang.

Udbytte af webinaret

  • Grundlæggende forståelse af hvad Design Thinking er, og hvilke typer af problemer og muligheder det med fordel kan anvendes på.
  • Gode råd til, hvordan du selv kan komme i gang med at bruge elementer af design i dit daglige arbejde – og f.eks. sætte brugerne i centrum for din innovation og lave lynhurtige tests med prototyper.
  • Mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have om Design Thinking.

Underviser: Ole Kjeldal Jensen
Ole Kjeldal Jensen er business designer og har en PhD i disruptiv innovation og Design Thinking fra DTU og Stanford University. Som underviser og konsulent har Ole gennem mere end 12 år har hjulpet vidt forskellige organisationer internationalt med at mestre designsprint, Design Thinking og innovationsledelse.

Derudover er Ole partner i Ampersand Associates, hvor han rådgiver om etablering af innovationsenheder samt udvikler og leverer træning i bl.a. design sprint, design thinking og strategisk design. Ole har tidligere været forretningsdesigner i DONG Energys Innovationscenter, Ass. Prof. i design og innovation på DTU og seniorkonsulent i innovation hos Teknologisk Institut.

Deltag på IDAs kursus Design thinking

Skab bedre produkter og mere effektive arbejdsgange med Design Thinking. Lær hvordan du hurtigere kan identificere problemet, finde en løsning og afprøve den i praksis på IDAs 3-dages kursus i Design Thinking. Læs mere her. 

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev