09.06.2020
1 min læsetid

Digitale tvillinger

Vær med til at bygge digitale tvillinger i Multiphysics, hvor realistiske virtuelle modeller gengiver/afspejler fysikken i komponenten eller processen.

IDA

af IDA

Digitale tvillinger

Med udgangspunkt i Dr. Michael Grieves definition på en digital tvilling, kigger vi på en ingeniørmæssig tilgang til fænomenet, og på forskellen og sammenhængen mellem den ”digitale tvilling prototype” og den ”digitale tvilling instans”.

IDA Mechanical har i samarbejde med CEO Thure Ralfs fra Comsol stablet dette webinar på benene. Arrangementet har tidligere været afholdt den 22. januar 2020 som et fysisk møde i København, men gentages nu som webinar.

Med COMSOL Multiphysics kan du opbygge realistiske virtuelle modeller af fysikken i en given komponent eller proces. Denne model er det der kaldes en digital tvilling prototype. Den danner grundlag for en digital tvilling instans, som er den ”tvilling” der er koblet op med den virkelige fysiske komponent.

Du lærer om selve opbygningen af modellen og, hvordan den kan kobles op med målinger, og hvordan man giver den digitale tvilling en brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade.

Webinaret indeholder en gennemgang med eksempler af ovenstående emner.

Er du interesseret, kan Comsol stille demosites til rådighed, så du selv kan afprøve mulighederne. Aftale om hands-on i form af korte øvelser, kan du aftale med Comsol i chatten undervejs i webinaret, som vil fungere på normale markedsvilkår mellem deltager og Comsol.

COMSOL udvikler og markedsfører platformen COMSOL Multiphysics, som anvendes til at opstille realistiske multifysiske modeller, simulerings apps og digitale tvillinger.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev