09.12.2020
1 min læsetid

Diversity in Tech and Science - Smashing Stereotypes

IDA fejrer diversitet og mangfoldighed til konferencen "Diversity in Tech and Science - Smashing Stereotypes." Kom med og oplev internationalt anerkendte danskere, der står bag banebrydende forskning, som påvirker verden nu og i fremtiden.

IDA

af IDA

i byder på en aften i selskab med topforskere på tværs af STEM fag, og vil præsentere et program, som bl.a. giver dig et indblik i prisvindende grundforskning, en livslang karriere i NASA og et top aktuelt teknologibaseret iværksættereventyr.
Fælles for vores talere er, at deres forskning er kendt og anerkendt både nationalt og internationalt. De er alle med til at fremme diversitet i STEM fag, og gør op med stereotype forestillinger om, hvem der skaber vores teknologi. I løbet af aftenen vil vi også undersøge, hvad vi kan lære af verdens første kvindelige programmør, ligesom vi præsenterer spændende hardwarebaseret teknologi fra Women in Hardware. 

Vi runder aftenen af med uddeling af Agnes & Betzy prisen, som uddeles til et IDA medlem, der har gjort noget særligt for at fremme ligestilling i STEM. 

Kom med og bliv inspireret, oplyst og få viden om, hvem der påvirker teknologiudviklingen lige nu og her.
IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.