19.03.2020
2 min læsetid

Er det så svært at lede sig selv?

Gode råd til dig der skal arbejde hjemmefra. Når du skal arbejde hjemmefra, er der risiko for at tiden smuldrer. I dette webinar får du en række råd til, hvordan du får organiseret hverdagen, når arbejdet foregår hjemmefra.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Emnerne vi tager fat på er:

  • Hvordan skaber du generelt en god arbejdsrytme? Hvordan matcher den resten af familiens arbejdsrytme?
  • Hvordan minimerer du overspringshandlinger? Her kommer vi ind på værktøjer som ”Slug frøen” og ”Pomodoro”. Hvordan bruger du tankegangen der ligger i de to begreber i praksis?
  • Prioritering kræver overblik – her kommer den visuelle ugeplan ind som værktøj!

Benyt lejligheden her, hvor du skal arbejde hjemmefra til at få indsigt i nogle nye værktøjer. Hvis de virker – så fortsæt med de nye vaner, når du er tilbage på kontoret.

Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser. Kirsten er selvstændig konsulent og har arbejdet hjemmefra igennem mange år. Kirsten underviser i en bred vifte af kurser, har været medudvikler af 6 forskellige e-læningskurser til staten, gennemført adskillige webinarer og er forfatter/medforfatter til 10 bøger – heraf tre om personlig planlægning.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her