16.04.2020
1 min læsetid

Excel Begynderkursus

Verdens mest anvendte regneark, er Microsoft Excel. Det giver også god mening, når man ser på hvor meget det kan. Vil du blive bedre til at navigere rundt i Excels mange funktioner og features? Så er dette kursus for dig.

IDA

af IDA

Beskrivelse

På dette webinar vil du lære de grundlæggende ting i Excel, samt få viden om hvordan du strukturerer dine Excel-ark mest optimalt ift. at kunne anvende funktioner, opslag og formler.
Derudover vil du blive introduceret til hvordan du anvender data fra dit Excel-ark til at producere grafer, diagrammer og pivottabeller.
Kurset giver dig en rigtig god introduktion til Excel og giver dig en forståelse for hvordan du kan bruge Excel mere effektivt i din hverdag.

Det kan du efter kurset

  • Opbygge simple Excel-modeller
  • Anvende de mest brugte funktioner i Excel
  • Producere grafer og tabeller
  • Lave datasortering og betinget formatering
  • Anvende de mest brugte formler i Excel

Indhold

Excel lærer du bedst ved at prøve dig frem!
Derfor vil der på dette webinar være mulighed for løbende at lave øvelser.
Kurset varer samlet 90 min og er opbygget med udgangspunkt i følgende tre moduler:

Modul 1: Indledning og introduktion til Excel
Modul 2: Øvelser
Modul 3: Spørgsmål og evaluering

Underviser

Kasper Linnemann er Managing Partner i rådgivningshuset The Go To Company ApS, som dagligt laver forretningsudvikling og projektledelse i samarbejde med ledere og teams i små og mellemstore virksomheder.
Kasper er uddannet Cand. Merc Fir. (Finansiering og Regnskab) fra CBS og har de seneste 10 år arbejdet i den finansielle sektor - med særligt fokus på rapportering og budgettering i Excel.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her