26.11.2015
5 min læsetid

Få kapital til dit startup

Få kapital til dit startup Hvad enten du har en helt nystartet virksomhed, et nyt produkt eller en virksomhed med et vækstpotentiale, som kræver større midler at få udviklet, så er der flere veje til finansiering end omkring den lokale bank.

IDA

af IDA

Beskrivelse

For eksempel business angels, venture fonde, accelerator programmer, lån via Vækstfonden, eller forskellige offentlige støtteordninger. Og ikke at forglemme: dig selv og dit netværk.

På dette webinar får du en inspirerende guide til vejen gennem kapitaljunglen. Oplægsholder er serieiværksætter og investor, Nicolaj Højer Nielsen, og han har samlet en række af sine bedste råd til, hvordan du skaffer kapital til din virksomhed.

Om Nicolaj Højer Nielsen Nicolaj Højer Nielsen har siden 1999 været med til at starte 8 virksomheder, og er blandt andet en del af teamet bag firmaerne Codesealer, Penneo, MotilityCount og Sepior, samt seed investor i Recon Instruments. Han dedikerer en signifikant del af sit liv til at hjælpe andre startups og iværksættere. Dette har han blandt andet gjort i kraft af sin ansættelse som ekstern lektor på Copenhagen Business School, hvor han underviser i iværksætteri, men også gennem probono coaching og mentoring af andre iværksættere.

Nicolajs uddannelsesmæssige baggrund er en MBA fra INSEAD i Frankrig og Singapore og en MSc i Marketing fra Copenhagen Business School. Se evt.: https://www.linkedin.com/in/nicolajnielsen.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Boardroom

Boardroom giver dig de vigtigste tendenser inden for ledelse og teknologi i et overskueligt nyhedsbrev hver 14. dag.
  • Aktuelle artikler
  • Ledelse i fokus
  • Teknologisk perspektiv
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev