13.05.2019
3 min læsetid

Få processen i kontrol med Statistisk Proceskontrol (SPC)

Dansk Selskab for Kemometri (DSK) inviterer til en introduktion til brugen af statistisk proceskontrol (SPC) til at få stabile processer.

IDA

af IDA

Beskrivelse

SPC er gennem monitorering og anvendelse af kontrolkort et effektivt værktøj til at få styr på produktionsprocessen. Med SPC får man løbende indsigt i processens performance, så man kan nå at reagere, inden det går ud over produktkvaliteten.

Vi har inviteret fire foredragsholdere fra industrien og universitetet, som kommer med en blanding af teori og praksis inden for SPC fra forskellige brancher:

Indhold:

  • Introduktion til SPC – det basale plus lidt mere. Mads Bruun Larsen, Lektor, SDU Institut for Teknologi og Innovation
  • Continued Process verification (CPV) med SPC i farmavirksomhed. Mette Marie Løkke, Principal Specialist, Fertin Pharma
  • Udrulning af SPC i Mejeriindustrien. Gitte Erlang Holm Henningsen, Excellence Manager, Arla Foods amba
  • SPC i et multivariat system – en praktisk tilgang. Georg Ørnskov Rønsch, Industrial PhD Student, LEGO System A/S og DTU Compute
IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev