08.06.2020
1 min læsetid

Fermentering i industrien – minikonference

Hør nogle eksempler på fermentering i to forskellige brancher, der dækker henholdsvis sundhedsfremmende foder og online monitorering af fermenteringsprocessen.

IDA

af IDA

Fermentering i industrien – minikonference

Om virksomhederne:

Fermentation experts A/S
Fermentationexperts en dansk biotec-virksomhed grundlagt i 2008 af Jens Legarth. Virksomheden forsker og udvikler mælkesyrefermenterede proteiner og tilskud til foder -og fødevarer, der forbedrer sundheden for mennesker og dyr via modulering af tarmens mikroflora. Processen og produkterne er er patenteret globalt, og virksomheden har fabrikker i Danmark, Ukraine og USA. Produkterne distribueres via virksomhedens egne salgskanaler, og som tilsætning til andre virksomheders foder, kosttilskud og fødevarer. Størstedelen af virksomhedens overskud investeres i forskning for at sikre en fortsat udvikling af fermenterede proteiner til forbedring af sundhed.

BIRanalyzers
Virksomheden er en start up fra KU, som har udviklet et nyt online system til at følge fermenteringen. Systemet er unikt på markedet, da det både er billigt og præcist. Specielt prisen er væsentlig i forhold til at kunne afsættes til mindre virksomheder, der endnu ikke har en stor omsætning, men stadig gerne vil sikre en ensartet høj kvalitet. I første omgang fokuserer de på bryggeribranchen, hvor der er et stort potentiale hos mikrobryggerier.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev