27.08.2019
2 min læsetid

Finansiering til tidlige iværksættervirksomheder

Få overblik over Innovationsfondens og Vækstfondens nye tilbud om kapital til tidlige iværksættervirksomheder.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Mange iværksættere har brug for kapital til at udvikle deres virksomhed. På webinaret sætter vi fokus på dine muligheder for at sikre supplerende med-finansiering til privat kapital via statens to indgange: Tilskudsmidler fra Innovationsfonden og låne- og egenkapital fra Vækstfonden.

På webinaret får du et overblik over dine muligheder og en introduktion til de forskellige med-finansieringsløsninger, så du bliver klogere på, hvilken type kapital, der passer til netop din udfordring. Få også indblik i, hvordan de forskellige kapitalveje skal kombineres med midler fra private investorer. På webinaret kan du møde:

Jesper Hart-Hansen, investment manager i Vækstfonden
Jesper vil introducere Vækstfondens tilbud, som er særlig målrettet til tidlige iværksættervirksomheder – Early Engagement, Startlån og Business angel matching-lån – og gøre dig klogere på, hvordan de forskellige løsninger kan være relevante for dig.

Søren Jensen, teamleder i Innovationsfonden
Søren vil fortælle om Innovationsfondens nye tilbud med fokus på iværksætteri: InnoFounder Experienced og InnoExplorer, samt om Innovationsfondens InnoBooster-program, der medfinansierer videnbaserede udviklingsprojekter i startups og SMVer.

Bemærk: i webinaret tales der om en slide med nogle forkerte tal. Den slide er nu blevet rettet.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Vær opmærksom på, det ikke er tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmeld dig Boardroom

Boardroom giver dig de vigtigste tendenser inden for ledelse og teknologi i et overskueligt nyhedsbrev hver 14. dag.
  • Aktuelle artikler
  • Ledelse i fokus
  • Teknologisk perspektiv
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev