24.06.2019
3 min læsetid

Flow i praksis v. Mads Bab

Kender du det, når verden forsvinder omkring dig. Du mister tidsfornemmelsen. Selvfornemmelsen. Og pludselig flyver tiden afsted. Du er i flow. Flow kan gøre meget godt for dig og for de opgaver du skal løse.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Kender du hemmeligheden ved at komme i flow, kan det hjælpe dig til at performe bedre samtidig med at du får bedre trivsel.

I dette webinar har vi inviteret Mads Bab til med en praktisk tilgang at introducere flow-begrebet for os samt give os en række konkrete flowfremmende redskaber.

Du vil bl.a. høre om:
- Hvad vil det sige at være i flow?
- Hvordan flow hjælper dig med at gøre det godt og have det godt.
- Hvordan kan du bringe dig selv i flow og hvordan kan andre hjælpe dig?

Om Mads Bab
Mads Bab har 20 års erfaring i arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer via hans egen virksomhed Gnist. Han har skrevet bøgerne Gnisten i arbejdslivet, I gang med styrkebaseret ledelse og bidraget med kapitel i bogen Robusthed i Praksis. Han underviser på Aarhus Universitets Master i Positiv Psykologi og står i spidsen for et stort projekt finansieret af Velliv foreningen til udvikling af mental sundhed (www.gnist.com/velliv).

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her