21.03.2018
1 min læsetid

Forandringer: Kæmp, flygt eller kryb i skjul - webinar for ledere

Når det står klart hvorfor der skal ske en forandring i arbejdssituationen, må vi se på, hvordan vi griber det an, og hvordan vi får os selv bedst med i den videre proces.

IDA

afIDA

Beskrivelse

Vi er forskellige mennesker – nogle har det lettere med forandringer og beslutter sig hurtigere for enten det ene eller det andet – for andre er det en mere kompliceret proces – valg er vanskelige ofte fordi, der er mange dilemmaer, der skal håndteres. Mange hensyn der skal tages og andre end os selv der rammes.

I dette oplæg vil Kit Sanne Nielsen afdække hvad forandringer rummer og gør ved os som ledere – samt hvilke specifikke forhold du skal være opmærksom på og tage forholdsregler over for.

Forandringer sker løbende i vores liv – hvis vi får information og nogle redskaber og viden, kan vi bruge forandringer til noget vigtigt og konstruktivt – også selvom det gør ondt i os i perioder.


Om Kit Sanne Nielsen
Kit Sanne Nielsen, cand.psych.aut, har igennem godt 30 år arbejdet som erhvervspsykolog for både offentlige og private virksomheder og udviklet og undervist på virksomhedsinterne lederudviklingsforløb, teamsamarbejde i medarbejder og ledergrupper, mm.

Hun arbejder i dag med ledere og beslutningstagere i både offentlige og private virksomheder (ledersparring, lederteams), samt kompetenceudvikling og forandringsforløb, og er ligeledes forfatter og medforfatter til en række fagbøger om organisationsudvikling, konsulentarbejde, ledelsesudvikling og coaching i organisationer.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Boardroom

Boardroom giver dig de vigtigste tendenser inden for ledelse og teknologi i et overskueligt nyhedsbrev hver 14. dag.
  • Aktuelle artikler
  • Ledelse i fokus
  • Teknologisk perspektiv
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev