01.04.2020
1 min læsetid

Globale online møder; skab dynamik, aktivitet og informationsflow

Vores nye virkelighed kræver nye tricks og metoder. Her får du skarpe og nemt-anvendelige teknikker til at styrke online møder med dine internationale kollegaer eller kunder, der har en anden kulturel baggrund end dig.

IDA

af IDA

Globale online møder; skab dynamik, aktivitet og informationsflow

Vores nye virkelighed kræver nye tricks og metoder. Gå ikke glip af dette webinar, hvor du får skarpe og nemt-anvendelige teknikker til at styrke online møder med dine internationale kollegaer eller kunder, der har en anden kulturel baggrund end dig.
Består din globale arbejdsdag af mange online møder med internationale kollegaer eller partnere, du samarbejder med på distancen? Oplever du nogle gange, at der mangler dynamik i mødet og at stilhed fylder for meget? Er du i tvivl om jeres aftale holder stik efter mødets afslutning? Så er dette webinar lige noget for dig. Gennem en times webinar bliver du introduceret til konkrete modeller og teknikker, der kan styrke din mødeledelse i en online og global kontekst. Du lærer både at se perspektiver og blind spots i det tværkulturelle møde og at få det bedste ud af dine online globale møder.

Taler: Annette Dahl, adm. direktør og cheftræner, C3 Consulting ApS

Annette Dahl er adm. direktør og cheftræner i kulturtræningsvirksomheden C3 Consulting, som hun selv grundlagde i 2006. Annette er ekspert i global ledelse og har 15 års erfaring med at træne ledere på alle niveauer fra Danmarks største virksomheder i at lede, kommunikere og samarbejde globalt. Annette er pionér i at omsætte forskningsresultater til hands-on kulturtræning og udvikler konstant sin ledertræning, senest med fokus på distanceledelse og på sammenkoblingen mellem global ledelse og hjernebaseret ledelse.

Webinaret er arrangeret af IDAs faciliterede netværksgrupper.

Arrangeret af IDA Netværksgrupper

Få faglig sparring og eksklusive indsigter i fortroligt forum med op til 15 medlemmer med samme faglighed som dig selv.

Læs mere om netværksgrupperne.