19.08.2020
1 min læsetid

Håndtering af persondata for tillidsvalgte

Få indsigt i databeskyttelsesreglerne og få praktiske løsninger på håndteringen af dine arbejdsopgaver som tillidsvalgt i henhold til databeskyttelsesloven.

IDA

af IDA

Håndtering af persondata for tillidsvalgte

Det får du ud af kurset/webinaret
Som tillidsvalgt behandler du persondata om IDAs medlemmer. For at håndtere databehandlingen lovligt og korrekt skal du kende persondataforordningen og IDAs vejledninger på området. På kurset stiller vi skarpt på de opgaver, du løser som tillidsvalgt, og ser på de udfordringer, som reglerne om databeskyttelse giver.

Formålet med webinaret er at sikre, at IDA fortsat kan beskytte medlemmernes personoplysninger og at håndteringen af disse oplysninger altid følger lovgivningen på området. Derfor har IDA sammensat et kursus til dig, der er tillidsrepræsentant for IDA, så du altid ved, hvordan du skal håndtere dine kollegers personoplysninger. På kurset/webinaret får du indsigt i databeskyttelsesreglerne og du vil få praktiske løsninger på håndteringen af dine arbejdsopgaver som tillidsrepræsentant i henhold til databeskyttelsesloven.

Underviser
Birgitte Kofod Olsen, cand.jur. og Ph.d. i persondatabeskyttelse og biometri og Partner i konsulentfirmaet Carve Consulting, hvor hun rådgiver virksomheder og myndigheder om persondatabeskyttelse.