12.05.2020
1 min læsetid

Hvad kan jeg gøre for at fremme min trivsel og et godt arbejdsliv

Hør Hans Henrik Knoop, en af Danmarks førende autoriteter indenfor positiv psykologi, når han giver sit bud på hvordan du får skabt trivsel, gode rammer og arbejdsglæde.

IDA

af IDA

Beskrivelse

I dette webinar sætter vi fokus på hvad du selv kan gøre for at din arbejdsdag bliver en god dag, som du kan se frem til. Vi sætter fokus på flowskabende kompetencer og ser på hvordan du kan blive god til flow så du glemmer alt om tid og sted. Vi hører om vigtigheden af at kende og bruge dine karakter styrker og om hvad man kan gøre for at arbejde helhjertet. Hans Henrik Knoop kommer bl.a. med ideer til at fremme realistisk optimisme og ideer til et fremme frigørende fælles

Hans Henrik Knoop er lektor med særlige kompetencer på Aarhus Universitet og ekstraordinær professor på North-West University, SA. Tidligere forskningsdirektør i Universe Research Lab og præsident for European Network for Positive Psychology. Han forsker i trivsel, læring, kreativitet og etik og har præsenteret sit arbejde gennem mere end tusinde inviterede foredrag i ind- og udland.

 

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her