20.02.2019
3 min læsetid

Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?

Ledelseskonsulent Jacob Lindeblad har begået endnu en bog: Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så? Se webinaret og bliv guidet gennem de fem trin i et nærværende og aktivt foredrag.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Hvad skal der til for at præstere ekstraordinært? Det er temaet når Jacob Lindeblad guider os gennem de fem trin fra ordinære til ekstraordinære præstationer. Du behøver ikke være født under en heldig stjerne for at præstere optimalt, og det er ikke held når de bedste leverer deres præstationer. De er helt almindelige mennesker, der bare gør ualmindelige ting.

Du bliver guidet gennem de fem trin i et nærværende og aktivt foredrag. Jacob er direktør for konsulenthuset Lindeblad, tidligere ass. landsholdstræner i svømning, og forfatter til nr.1 på bestsellerlisten (faglitteratur) med bogen “Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?”.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Boardroom

Boardroom giver dig de vigtigste tendenser inden for ledelse og teknologi i et overskueligt nyhedsbrev hver 14. dag.
  • Aktuelle artikler
  • Ledelse i fokus
  • Teknologisk perspektiv
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev