15.04.2020
1 min læsetid

Hvordan får du et high-performance mindset?

På dette webinar arrangeret af IDA Netværksgrupper møder du Tina Gaarn Christensen, som vil give dig indsigter i, hvilket mindset, der kan hjælpe dig til at navigere i COVID-19 udfordringer, og hvordan du effektivt indgår i relationer.

IDA

afIDA

Beskrivelse

På dette webinar får du indsigt og værktøjer til følgende:

  • Mindset og COVID-19 – Helt nye data fra USA – lær hvilket mindset, der giver bedst resultater.
  • Hjernen og overbevisninger – Du får baggrunden for, hvorfor dette mindset virker bedre.
  • Hjernen og tillid – Hvordan ser tillid ud i hjernen og hvorfor det er vigtigt for dig og dine relationer
  • Sådan gør du! – Hvordan kan du implementere webinarets indsigter selv.

Om oplægsholderen: Tina Gaarn Christensen er indehaver af virksomheden Leadinspire, hvor hun arbejder med bæredygtige high-performance teams. Hun arbejder blandt andet med afsæt i hjerneforskning, adfærdsteori og systemteori og går langt for at omsætte videnskaben til praktisk anvendelige værktøjer.

Webinaret er arrangeret af IDA Netværksgrupper

I IDAs netværksgruppe for ledere får du dedikeret tid i et fortroligt fællesskab med op til 15 ledere, der som du, er leder indenfor teknologi, IT og naturvidenskabelige fag. I netværksgruppen sparrer I om jeres aktuelle problemstillinger, ledelsesovervejelser og ledelsesdilemmaer. 

På netværksmøderne har I også rig mulighed for at invitere de eksterne eksperter ind, som matcher jeres ønsker og behov. I dette webinar kan du møde Tina Gaarn Christensen, som er en af de eksperter, som vil kunne bidrage med ny viden og inspiration på jeres møder.

Læs mere om IDA Netværksgrupper.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her