05.11.2018
1 min læsetid

IDA TakeAways: Human + Machine

Til dette webinar med IDA TakeAway kan du møde Jim Wilson, der er medforfatter til succesbogen Human + Machine, der stiller skarpt på hvordan kunstig intelligens allerede er i fuld gang med at forandre vores forretning.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Human + Machine er en af tidens bestseller bøger, der stiller skarpt på kunstig intelligens og denne indflydelse. For nogle er kunstig intelligens et futuristisk og udefinerbart billede af fremtiden, men faktum er, at kunstig intelligens allerede nu er i fuld gang med at forandre den verden vi kender.

Baseret på erfaringer og undersøgelser af mere end 1.500 organisationer, har Jim Wilson og Paul Daugherty skitseret hvilket paradigmeskift kunstig intelligens medfører. Det betyder en forandring i vores måde at organisere os på og er med til at forandre hvilke opgaver vores medarbejderstab skal kunne løse og dermed hvilke kompetencer, som er relevante for fremtidens organisation. Det stiller også nye krav til fremtidens ledere, der i højere grad skal formå at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og hele tiden være på forkant med hvilke kompetencer medarbejderskaren skal tillæres.

Jim Wilsons analyse af indflydelsen fra kunstig intelligens er, at de organisationer, der ikke aktivt tager stilling til forandringskravet ikke kommer til at overleve, og derfor tilbyder han også 6 bud på hvilke kombinationer af mennesker og maskiner vi kommer til at møde og hvilken samarbejdsform vi skal tillære os.

Om H. James (Jim) Wilson

James Wilson, kaldet Jim Wilson, er medforfatter til bestselleren Human + Machine, og meget anvendt bidragsyder til blandt andet Harvard Business Review og MIT Sloan Management Review. Til daglig er Jim Wilson Managing Director ved Accenture Research, og arbejder med kunstig intelligens, samt hvilken indflydelse det både har og får på samfund, arbejdspladser og kompetencekrav.

NB! Arrangementet foregår på engelsk.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev