01.04.2020
1 min læsetid

Interview med Thomas Bolander, ekspert i kunstig intelligens

IDAs ekspert i kunstig intelligens og professor v. DTU Compute Thomas Bolander, interviewes af Henrik Føhns (Techtopia).

IDA

afIDA

Beskrivelse

Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens, særligt fra et dansk interview? Hvad er mulighederne, og hvad er begrænsningerne og hvad mener eksperten om de scenarier som filmen ridser op? IDAs ekspert i kunstig intelligens og professor v. DTU Compute Thomas Bolander, interviewes af Henrik Føhns (Techtopia).

Dette arrangement er en del af iHUMAN pakken, og tager udgangspunkt i film og samtale mellem Edward Snowden og Henrik Moltke (DR). Til dette arrangement vil vi reflektere over pointer derfra i et dansk perspektiv.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev