12.05.2020
1 min læsetid

Intro til Microsoft Power Apps - vær først til at høste fordelene

Lær at bygge Apps i Microsoft Power Apps – også selvom du har lidt eller intet kendskab til programmering.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Hvor mange små programmer sidder du og mangler i det daglige, men har ikke færdighederne til at programmere?
Et af Microsofts nyeste tiltag, Power Apps, tillader at alle kan bygge egne apps med meget lidt eller ingen kendskab til programmering. På dette webinar lærer du, hvordan du kommer bedst i gang med at bygge Canvas Apps.
Canvas Apps giver rig mulighed for at trække på forskellige datakilder, som i mange tilfælde kan være prædefinerede og dermed fokusere på brugeroplevelsen i din app. Canvas er genial til at udvikle funktioner eller processer, når der fx er fokus på user adoption og afgrænsede adgang til data.

Dette webinar giver dig indblik i, hvad en Canvas Apps kan bruges til i en virksomhed, og du får selv prøvet af, hvordan du kan bygge en simpel app. Ved en app skal forstås en funktion, en proces eller en ældre afprøvet funktion, som man ønsker at afprøve eller modernisere, som få eller mange medarbejdere anvender i virksomheden.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevhttps://nyhedsbreve.ida.dk/technorama/