03.12.2020
1 min læsetid

Introduktion til projektledelse

Langt størstedelen af organisationers udviklingsarbejde og innovation sker i projekter, hvad enten det drejer sig om IT-projekter, organisationsudvikling, produktudvikling, nye services eller bygge- og anlægsprojekter.

IDA

af IDA

Få værktøjer til at blive succesfuld med projekterne.

At være succesfuld med projektarbejdsformen er ganske enkelt afgørende for en organisation for at kunne skabe fremdrift, være konkurrencedygtig og kunne eksekvere sin strategi succesfuldt. Af samme grund er dygtige projektledere i høj kurs og ofte en knap ressource i mange organisationer. Der er derfor mange gode grunde til at styrke kompetencerne inden for projektledelse – både for organisationen og for den enkelte projektleder.

For at få succes som projektleder er der en lang række kompetencer, man skal mestre. Både helt konkrete projektledelsesværktøjer såvel som teamledelse og ledelse af interessenter og styregruppe. På dette webinar fokuserer vi på de grundlæggende og afgørende værktøjer som fx målsætningen, projektorganisationen, interessentanalyse, risikostyring og planlægning. Vi gennemgår, hvad du kan forvente at lære på kurset, og der bliver også plads til spørgsmål og dialog.

Underviser: Lars Østerby

Lars Østerby er konsulent, underviser og træner i projektledelse og ledelse hos konsulent- og kursusvirksomheden Mannaz. Dette inkluderer undervisning på Mannaz’ åbne kurser samt skræddersyet kompetenceudvikling til en lang række organisationer. Herudover udfører Lars konsulentopgaver og rådgivning indenfor projektledelse, programledelse og strategi. Inden da arbejdede Lars i 22 år som projektleder og leder i bl.a. Carlsberg, Dyrup, Hempen og DS Smith Packaging.

Lars har stor erfaring som projektejer og som deltager i styregrupper på senior niveau. Derfor kan han tilbyde en dyb erfaring med området såvel som den teoretiske baggrund, der skal til for at blive en succesfuld projektleder; både når det gælder projektlederens værktøjskasse samt ledelse af interessenter, styregruppe m.fl.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev