15.11.2018
1 min læsetid

Kemiske nanodroner på jagt efter at dræbe kræftceller

Oplev Professor Thomas Lars Andresen, som sidste år vandt den prestigefyldte EliteForsk-pris for sin forskning i immunterapi i forbindelse med kræftbehandling.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Forestil dig en kemisk drone, der svæver ind i din krop. Den er på en klar mission. Den skal finde frem til kræftceller og immunceller for at ramme præcist med den medicin, der skal være med til at bekæmpe kræften.

Oplægsholder

Thomas Lars Andresen, institutdirektør og professor i kemi og biomaterialer ved Danmarks Tekniske Universitet har håb for fremtiden - og med over 12 års forskning bag sig inden for drug delivery området, så ved han, hvad han taler om.

Kom og få den nyeste viden om forskningen inden for kræftbehandling. En forskning som ved museforsøg har vist sig at kunne kurere op mod 70-80 % af de små patienter ved hjælp af immunterapi, som desuden ser ud til at virke hurtigere end kemo-behandling.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev