15.06.2020
1 min læsetid

Mød de digitale medarbejdere hos Semler

RPA varetager et stigende antal rutineopgaver i de fleste større virksomheder. Få indblik i teknologiens muligheder når Digital Workforce giver eksempler på intelligent automatisering og Semler deler ud af deres erfaringer med RPA.

IDA

af IDA

Mød de digitale medarbejdere hos Semler

Få indblik i teknologiens muligheder når Digital Workforce giver eksempler på intelligent automatisering og Semler deler ud af deres erfaringer med RPA og digitale medarbejdere.

RPA kan gavne de fleste store og mellemstore danske virksomheder, og mange er allerede godt i gang med at opbygge deres digitale arbejdsstyrke. I har måske selv robotter i drift eller overvejer at påbegynde rejsen. Semler vil, sammen med Digital Workforce, dele ud af deres erfaringer og besvare centrale spørgsmål om deres egen rejse med digitale medarbejdere.

• Hvorfor tog Semler beslutningen om at ansætte digitale kollegaer i organisationen?

• Hvilke opgaver løses i dag og hvilke tanker har Semler for den fremtidige brug af digitale medarbejdere?

• Hvad har Semler lært af de udfordringer og muligheder der er opstået?

• Hvordan har Covid-19 ændret ambitionsniveauet hos Semler?

• Hvordan er fremtiden for RPA og hvor passer AI samt machine learning ind?

Om Semler
Semler gruppen har over 100 års erfaringer mobilitetsløsninger, og består i dag af over 2.000 passionerede medarbejdere, som arbejder for at levere de bedste mobilitetsløsninger - både i dag og i fremtiden. Semler Gruppen er organiseret i fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter.

Om Digital Workforce
Digital Workforce er en af de ledende Robotic Process Automation (RPA) service leverandører globalt, målt på både omsætning og medarbejdere. De har kontorer i 10 lande, og har udviklet 4000+ automationer. Over 180 store globale virksomheder bruger Digital Workforce til at transformere deres forretning med RPA og intelligent automation.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev