09.12.2020
1 min læsetid

Nervøsitet - om at håndtere nervøsitet og yde dit bedste

Nervøsitet nedsætter din performance. Heldigvis er der masser af værktøjer til at forebygge nervøsitet og til at gøre dig mental klar til at yde, når det virkelig gælder.

IDA

af IDA

Det er en skrøne, at det er godt at være nervøs, før man skal på!

Nervøsitet nedsætter nemlig din performance. Heldigvis er der masser af værktøjer til at forebygge nervøsitet og til at gøre dig mental klar til at yde, når det virkelig gælder. Hvad enten du skal holde en præsentation, et foredrag eller skal til eksamen.

Indhold

Forebyg ved at bygge dit indlæg op, så du kommer godt fra start
Hvordan gør du dig mentalt og fysisk klar, før du skal på? Vidste du f.eks. at dit kropssprog, lige før du går på, påvirker din performance?
Når klappen går ned
Andre tips til forebyggelse og håndtering af nervøsitet

Underviser

Kirsten Andersen, Mnemosyne kurser og forlag. Kirsten har gennemført masser af kurser, foredrag, enetimer om emnet. Kurset holdes af Konsulent Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser og Forlag. Kirsten er medforfatter til adskillige bøger blandt andet ”Præsentationer der fænger – bind 1 og 2” og ”Præsentationsteknik. Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere”.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.