05.10.2018
1 min læsetid

Om arbejdsglæde - IDA Privat Årskonference 2018

Undersøgelser viser, at når du har arbejdsglæde er du bedre til at samarbejde, har mere overskud, er mindre syg, mere motiveret og har mere livsglæde i livet generelt.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Der er mange gode grunde, til at have et job man kan lide. Undersøgelser viser, at når du har arbejdsglæde er du bedre til at samarbejde, har mere overskud, er mindre syg, mere motiveret og har mere livsglæde i livet generelt.

Samtidigt klarer arbejdspladser med glade medarbejdere sig meget bedre end dem uden. Undersøgelser viser, at glade arbejdspladser er mere innovative, bedre til at takle travlhed, forandringer og skaber bedre resultater.

Men hvordan skaber man mere arbejdsglæde? Hvordan fastholder man arbejdsglæden i en travl hverdag? Hvad skal der rent faktisk til for at skabe arbejdsglæde og et godt arbejdsliv?

Arlette Bentzen fra Arbejdsglæde nu holder foredrag, som er baseret på den nyeste forskning og viden om arbejdsglæde, og er både inspirerende og energifyldt og giver dig viden og inspiration til hvordan du selv bidrager til din egen arbejdsglæde.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her