08.06.2020
2 min læsetid

Online møder i VR - hvem, hvor og hvordan

Er du træt af 2D onlinemøder på f.eks. Teams, Skype og Zoomplatformene? Så kan du nu afholde dit næste møde i et VR møderum. IDA har sammensat et godt hold til at diskutere, hvor langt vi er med VR møder, og om det kan fungere til andet end sjov?

IDA

af IDA

Beskrivelse

IDA har sammensat et godt hold til at diskutere, hvor langt vi er med VR møder, og om det kan fungere til andet end sjov og underholdning?

På dette webinar kan du bl.a. høre Terkel Sand, CEO fra CopenX giver os en status på, hvor vi er lige nu med seriøse VR møderum, og viser eksempler på, hvordan et VR møde kan foregå. Foruden Therkel Sand vil panelet bestå af Kristian Emil Andreasen, CEO i VR firmaet Kanda og Henrik Føhns, CEO for teknologipodcasten Techtopia.

Mødet faciliteres af Tino Rabe Tønnesen, Chefkonsulent i teknologisk netværk, IDA

OBS! Du behøver ikke VR headset for at være med!

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev