27.12.2020
1 min læsetid

Online Vinsmagning – Hvidvin - Rødvin - Portvin

Mangler du også en undskyldning for at lave noget socialt her i Corona tiden? Frygt ej, vi har fundet opskriften på den perfekte aften. Hent en kasse med 6 flasker vin og del dem med dine venner, familie eller studiegruppe.

IDA

af IDA

Corona har sat en stopper for mange af IDA's arrangementer, heriblandt den "traditionelle" vinsmagning, men vinsmagning det skal der være, selvom vi ikke kan samles alle sammen.

Derfor har vi i samarbejde med Vin&Vin arrangeret en virtuel ‘’to-go’’ vinsmagning. Konceptet går ud på at Vin&Vin har sammensat en kasse med 6 vine (én mouserende, én hvid, tre røde og én portvin) med temaet “vinter- og julevin”. Til hver af disse vine er der optaget en video med historie og forklaring, præcis som vi plejer, bare virtuelt.

Er du helt ny på vin så frygt ej! Målet med denne vinsmagning er netop at lære dem der måske ikke kender så meget til vin, en lille smule om hvad det er, hvorfor det er forskelligt og hvad der for eksempel gør en rosé til en rosé. Der vil samtidig være en lille smule nørderi omkring områder og specielle kendetegn for de lidt mere garvede.

Vi har altså sørget for lækker vin og så er det op til dig at samle studiegruppen, vennerne eller familien eller måske bare drikke alle 6 flasker selv. På denne måde er der mulighed for at have en lille smule socialt samvær og få noget lækker vin.

Download liste over de vine der smages på her.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.