28.02.2020
3 min læsetid

Oplev klimakysset

IDA Proces inviterer dig til at opleve klimakysset - kom og bliv inspireret... Det bliver både underholdende og vil give stof til eftertanke.

IDA

af IDA

Klimakysset har i samarbejdet med Teaterkorpset skabt en forestilling og foredrag om klimakrisens dilemmaer og konsekvenser. Det bliver ca. 30 minutters satirisk show og ca. 20 minutters oplæg om klimaet med efterfølgende plads til spørgsmål og debat.

Klimakysset gør det sjovt og spændende at lære om klimaforandringer og bæredygtighed.

Kloden bliver varmere – temperaturen stiger og slår rekorder hvert år.

For at stoppe den voldsomme temperaturstigning, lavede man til COP21 i Paris en aftale om, at klodens temperatur ikke må overstige to grader globalt, og hvis det skal overholdes, så skal hver person på kloden kun udlede 2 ton drivhusgasser om året i 2030. I Danmark udleder vi nu ca. 17 ton pr. person.

Desuden viser nye tal fra FN, at når børn af i dag er voksne i 2050, så vil vi være knap 10 milliarder mennesker på jorden, som skal brødfødes.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev