28.10.2019
1 min læsetid

Professormøde i dagligstuen

Mød professorerne Malene Freudendal-Pedersen og Ole B. Jensen til en uformel samtale om mobilitet, hverdagsliv og vores urbane fremtid.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Nu kan du komme tæt på to professorer ved Aalborg Universitet, som begge beskæftiger sig med byplanlægning og mobilitet.

Nordjyske Planlæggere har planlagt en afslappet session over to gange 45 minutter i hverdagsrammer, hvor professorerne samtaler om vigtige emner, og selvfølgelig også tager spørgsmål både fra salen og fra nettet. En snak om fremtidens mobilitet, hverdagens mobilitet og vores forhold til teknologien, maskinerne og hinanden, når vi farer rundt derude. Det hele styres og modereres af Mette Olesen fra Nordjyske Planlæggere, der til daglig er projektleder i Nordjyllands Trafikselskab.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev