09.12.2020
1 min læsetid

Salgspsykologi - er du opmærksom på din egen betydning for salget

Det har aldrig været vigtigere at opbygge gode og langvarige kunderelationer end nu under corona-krisen.

IDA

af IDA

Det har aldrig været vigtigere at opbygge gode og langvarige kunderelationer end nu under corona-krisen. Hvad kan du selv gøre for at øge dit fokus på at opbygge tillid hurtigere og få mere gennemslagskraft? Det får du inspiration til i dette webinar ”Er du opmærksom på din egen betydning for salget?”.

Webinar “Salgspsykologi - er du opmærksom på din egen betydning for salget?”

Din evne til at agere som en troværdig sparringspartner hjælper dig i mål – smidigere og hurtigere. Lær, hvad der skal til for, at du skaber tillidsfulde rammer, troværdighed og få konkretiseret hvad tillid er, og hvordan den opbygges. Tillidsskabende dialog og langvarige kunderelationer er nøgleord for den professionelle sælger – og altafgørende for virksomhedens langsigtede forretning.

På webinaret snakker vi om:

  • Kendskab til nogle af “grundstofferne” i forhold til tillid i kunderelationer
  • Indsigt i, hvordan du kan opbygge tillid – mere og hurtigere
  • Du får inspiration til, hvad det kan betyde for dig i forhold til salg

Du vil få inspiration og nye ideer til, hvad kan du selv gøre for at øge dit fokus på at opbygge tillid hurtigere og få mere gennemslagskraft.

Underviser

Jens Damgaard arbejder med forretnings- og salgsudvikling. Han er en anerkendt ressource indenfor forretningsudvikling, salg og entreprenørskab. Han er uddannet B.Sc. Stærkstrøm, stud. M.Sc. i Positiv Psykologi. Jens har en lederuddannelse fra bl.a. Nordisk Solar. Jens har praktisk erfaring fra flere års salgskarriere med forretningsudvikling og medlem af direktionen samt mere end 10 års erfaring som chefkonsulent og underviser på bl.a. Aarhus Universitet, i Qant og Sales Excellence.

Deltag på IDAs kursus Salgspsykologi

Lær at læse dine kunder og tilpasse din adfærd, kommunikation og strategi til den enkelte kunde. Det styrker både relationerne til dine kunder og øger salget. Læs mere om kurset her. 

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev