02.12.2020
1 min læsetid

Skriv klart og effektivt

Få ny inspiration til at skrive bedre, hurtigere og med større gennemslagskraft.

IDA

af IDA

Kender du fornemmelsen af, at din tekst ikke bliver set, forstået eller handlet på? Kampen om at fange din modtagers opmærksomhed er hårdere end nogensinde, og derfor skal du kunne skrive strategisk klogt, målrettet og effektivt. Få ny inspiration til at skrive bedre, hurtigere og med større gennemslagskraft.

Få værktøjer til endnu mere effektiv kommunikation

Det er ikke nok at være fagligt dygtig, man skal også kunne formidle sin viden for at lykkes som højtuddannet medarbejder. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere skal kunne forstå, bruge og blive overbevist af dine ord. Mange tekster bliver overset og misforstået.

På dette webinar får du tips og tricks til strategisk og effektiv kommunikation – og hører om de fælder, du skal undgå for at lykkes bedre og hurtigere med skriftlig kommunikation.


Underviser: Anne Katrine Lund, underviser på IDA’s kursus: Skriv klart og effektivt

Anne Katrine Lund er ph.d. i retorik og ekspert i effektiv kommunikation. Hun arbejder som rådgiver i mange af landets største organisationer og er forfatter til over 20 bøger om troværdighed, gennemslagskraft og effektiv kommunikation. Hun er desuden dommer for Sprogprisen.dk til Danmarks bedste tekster.

Anne Katrine elsker at dele sin viden om kommunikation som håndværk, fordi hun tror fuldt og fast på, at den bedste kommunikation kommer fra den, der ved mest. Derfor gælder det om, at så mange som muligt ved, hvordan de bedst får deres viden til at virke som effektiv kommunikation.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig < 1,5 grader

  • Dybdegående artikler
  • Fokus på klimakampen
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbrev