10.12.2020
1 min læsetid

Strategisk planlægning: - hvad kan SMV´er bruge det til...

Bliv klogere på resultatorienteret strategi og indførelse af verdensmålene.

IDA

af IDA

Sidder du i en bestyrelse eller en direktion for en SMV og har svært ved at finde det rette niveau og det rette omfang for strategisk planlægning, og hvilke principper og værktøjer er til rådighed som er målrettet en travl og presset hverdag, og bokser du samtidig med indførelse af Verdensmålene, så er dette webinar lige noget for dig.

Arrangementsbeskrivelse

En række undersøgelser viser, at for meget strategiarbejde fejler, og de færreste strategier reelt bliver eksekveret. Der er for meget kaos og uoverskuelighed i arbejdet undervejs, og de strategier der trods alt udarbejdes forbliver ”hylde-succeser” – ofte flotte dokumenter med masser af data og vidtløftige planer, som aldrig bliver gennemført. Men det behøver ikke være sådan. Virksomheder, der arbejder systematisk med strategiudarbejdelsen og strategi-implementering, opnår væsentligt bedre resultater end andre virksomheder i deres brancher.

Webinaret sætter fokus på, hvordan du kan opnå disse resultater i din virksomhed:

  1. Hvad er en god strategi ?
  2. Hvordan sættes strategi på formel?
  3. Hvordan sikrer du, at strategien rent faktisk bliver fulgt og fører til succes?
  4. Hvordan arbejde du med verdensmålene?

Om oplægsholderne

Sanne Markwall er tech-iværksætter og stifter af MakeMyStrategy™. Sanne, som har mere end 20 års praktisk erfaring med at nytænke services, produkter og udvikle virksomheder, har med MakeMyStrategy™ systematiseret, struktureret og sat strategiarbejdet på formel, som især er velegnede for SMVer. Før Sanne sprang ud som iværksætter har hun været medskaber af og administrerende direktør for Vinderstrategi A/S.

Timmo Ritzau er en erfaren leder af komplekse ændringsprocesser i store såvel som mindre virksomheder. Særligt har Timmo ekspertise indenfor: (i) Strategi og porteføljestyring; (ii) Ledelsesprocesser (”Lean Business Systems”); samt (iii) Innovationsledelse.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.