16.06.2020
1 min læsetid

TakeAways Digital - Erick Thürmer

Thürmer Tools er en familieejet virksomhed, der i over 120 år har produceret gevind og værktøjer. Nu står den 4. generation i spidsen for virksomheden, som er blevet udviklet til en højteknologisk virksomhed, der har tredoblet overskuddet.

IDA

af IDA

TakeAways Digital - Erick Thürmer

De stolte familietraditioner lever fortsat i virksomheden, der samtidig har fremtidssikret en produktion med bl.a. 3D print og et 3D-patent, der er vurderet til 200 millioner kroner. Erick Thürmer, der er CEO i Thürmer Tools, er gået sin egen vej som leder. Han har disruptet sig selv og sin virksomhed op til flere gange og har et stærkt fokus på sit purpose, og hvad han vil bidrage med til verden. I Thürmer Tools vil de nemlig bidrage til en grøn omstilling på verdensplan.

Til dette TakeAways Digital kan du møde Erick Thürmer, der udover at være CEO, også er forfatter og foredragsholder. Han er fakultetsmedlem af Singularity University, hvor han undersøger, hvordan teknologi kan hjælpe til at løse menneskehedens store udfordringer. Derudover er han medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce og Børsens Disruptionråd.