19.09.2018
1 min læsetid

Tegn dig til mere kreative møder og projekter

Webinaret giver dig en introduktion til grafisk facilitering og de første grundteknikker.

IDA

afIDA

Beskrivelse

Grafisk facilitering breder sig i stigende grad blandt projektledere, specialister, konsulenter og ledere, fordi billeder og visuelle virkemidler skaber bedre møder, mere kreative løsninger og mere engagerende samtaler.

Webinaret giver dig en grundlæggende introduktion til grafisk facilitering. Vi sætter fokus på:

  • Hvad grafisk facilitering er for en størrelse
  • Hvad grafisk facilitering kan bidrage med i møder og projekter
  • De første basale tegneteknikker

Webinaret er for dig, der er nysgerrig på, hvad grafisk facilitering kan bidrage med i dit arbejde, og hvordan du kommer i gang med de første tegninger. Hav en sort tusch og noget ulinjeret papir klar, for vi begynder træningen allerede under webinaret.

Christina Juul Anderson er uddannet Cand.merc. i kommunikation, og hun underviser i grafisk facilitering, procesledelse og proceskonsultation på kurser og skræddersyede forløb. Med afsæt i en stærk forretningsforståelse hjælper Christina kunder og kursister med at gennemføre forandringsprojekter og udviklingsprocesser, som skaber engagement, virkelyst og fælles resultatskabelse i både offentlige og private organisationer.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her