03.12.2020
1 min læsetid

Upcycling af materialer - en times lærerigt webinar

Bliv klogere på upcycling og mulighederne med direkte genbrug af materialer i nye produkter. Genbrug af restmaterialer gør det muligt at skabe mere bæredygtige produkter, der i mange tilfælde også er billigere at fremstille.

IDA

af IDA

På dette webinar møder du virksomhederne The Upcycl og A Circular Design Studio, der på hver deres måde arbejder med at få restmaterialer til at blive til nye værdiskabende produkter.

Vi starter med en kort præsentation fra Rikke Ullersted fra The Upcycl og Andreas Zacho fra A Circular Design Studio. Efterfølgende ser vi på konkrete materialer og taler om de muligheder og udfordringer, der er, når man ønsker bruge restmaterialer i et nyt produkt.

The Upcycl har etableret en platform, der forbinder produktionsvirksomheder, der har restmaterialer, med med designere og produktudviklere, der kan bruge materialerne i nye produkter.

A Circular Design Studio producerer og sælger interiør lavet af restmaterialer fra industrielle affaldsstrømme. Firmaet har udviklet en alternativ måde at genbruge plastik, der giver mulighed for skabe unikke produkter, der er speciallavet til den enkelte forbruger, selv i meget små oplag.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.