02.06.2020
1 min læsetid

Video for opsagte

At blive opsagt er sjældent en behagelig oplevelse. Især i den første tid er der mange spørgsmål og tanker, der trænger sig på.

IDA

af IDA

Beskrivelse


”Er jeg blevet behandlet korrekt, er det normalt at reagere som jeg gør og hvad skal jeg gøre for at komme videre?” er måske spørgsmål, du også har stillet dig selv.

I denne video får du svar på mange af de typiske spørgsmål. Du får IDAs gode råd til hvordan du skal forholde dig i de første dage og uger efter en opsigelse. Vi orienterer selvfølgelig om på de juridiske forhold, du skal være opmærksom på, men vi kommer også til at tale om typiske reaktioner på en opsigelse og hvordan du håndterer dem, ligesom du får inspiration til hvordan du kommer videre i den første tid efter opsigelsen.

Den primære målgruppe er medlemmer, der for nyligt er blevet opsagt, men alle der har mistet deres arbejde inden for de seneste måneder, kan med fordel se med.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her