05.04.2017
5 min læsetid

Video: Fortæl og visualisér historien med PowerBI del 2

Knokler du med rapporterne og sender dem ud for at opleve, at topledelsen lige skal have en anden dimension med, at dataene er forældede eller ikke understøtter datadrevne beslutninger, når de er publiceret. Platformen Power BI kan måske være svaret.

IDA

af IDA

Beskrivelse

Følg webinaret og lær hvornår du skal gribe ind i en proces og hvornår du skal lade være.

Hvad bliver målt, bliver forvaltet. Identificer og mål på de kritiske inputvariabler for dine forretningsprocesser, og du vil opnå en signifikant produktivitetsfremgang – så simpelt er det. Et af de vigtigste værktøjer til dette er kontrolkort.

IDA Mechanical har i samarbejde med Kalundborg Erhvervsråd udbudt ialt 5 on demand-webinarer med underviser Jens Folke, Lean6Sigma.eu.

Det er i et forsøg på at få flere danske virksomheder til at bruge produktionsdata til at trække mere information ud om produktionen og derved øge kvalitet og konkurrenceevne for virksomhederne.

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev