22.01.2020
3 min læsetid

Vidste du, at IDA afholder mere end 2.000 arrangementer hvert år?

En af de ting, der gør IDA til en helt unik organisation, er de mange netværk, som knokler for at gøre IDA bedre for alle medlemmer. IDAs netværk står hvert år for over 2.000 faglige, kompetenceudviklende og kulturelle arrangementer.

Anders Kjøller

af Anders Kjøller

Respond Aktive

Hvad skal du lave på næste torsdag?

Måske skal du finpudse dine LinkedIn-kompetencer? Du kan også høre om den seneste forskning inden for atomkraft, lære om kræftbehandling med ioniserende stråling eller tage med IDA på kunstmuseet Louisiana eller i biografen for at se den nye Klovn-film.

Mulighederne er mange, og de tilfældigt udvalgte arrangementer fra næste torsdag er bare en brøkdel af de arrangementer, du kan finde hos IDA. Tager vi et øjebliksbillede er der mere end 1.200 arrangementer fordelt over hele landet, som du kan tilmelde dig.

Lene Christensen er direktør for Teknologi, Netværk og Kompetence i IDA, der understøtter de aktives arbejde, og hun er dybt imponeret over engagementet blandt IDAs græsrødder.

”Det er fantastisk at opleve, hvor mange dygtige IDA-medlemmer, der bruger deres tid og viden på at planlægge og afholde arrangementer. De er både med til at skabe et socialt sammenhold og til at klæde de øvrige deltagere på med den seneste viden inden for deres fagområde.”

Uden de aktive, ville IDA ikke være det samme

IDAs tilbud omfatter alt fra store konferencer som Driving IT og Technomania til vinterbadning, ginsmagning og begynderkurser i Photoshop.

”De aktive er rygraden i IDA. Det er helt unikt, at vi kan afholde så mange arrangementer om vidt forskellige emner, og det skyldes i høj grad IDAs medlemmer, der bidrager med deres viden og gejst”, fortæller Lene Christensen.

I 2019 var der flere end 90.000 tilmeldte til arrangementerne og omkring hver 9. var ikke medlem af IDA.

Der er altså mange andre end IDA-medlemmerne, der får glæde af deres indsats. Samtidig er det arrangementer af en meget høj kvalitet. Deltagerne giver alle arrangementer en karakter på en skala fra 1 til 10, og i 2019 var gennemsnitsscoren på 8,95.

”Det afspejler, at arrangementerne bliver afholdt af medlemmer, der brænder for lige netop det emne, de afholder arrangementer om. Samtidig har de en helt naturlig forståelse for, hvad der interesserer de øvrige deltagere”, forklarer Lene Christensen og fortsætter:

”Det at vi har netværk, der spænder så bredt i forhold til fagområder, geografi og formål betyder, at der er noget for enhver smag”.

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev