Event

Forskning i velsmag og umami. Hvorfor passer nogle fødevarer bedre sammen end andre?

Kom og blive klogere på dine smagsmøg, når vi går i dybden med velsmag og umami. Og hvilken smag har umami? Kan den være forskelig fra person til person?

Folkeuniversitetet, Studieskolen, København K

14 March 2023 - 28 March 2023

DKK 0.00

Danish

More practical information at the bottom of the page.
Visse fødevarer passer ekstra godt sammen. I årtier har mange forskere og kokke forsøgt at finde ud af hvorfor. Velsmag er styrende for, hvad vi putter i munden og derfor også vores krops sundhed, mental velvære og ikke mindst klimaet. Naturvidenskabelig forskning har vist, at umami-smag kan have en afgørende betydning for velsmag, samt for kombinationen med drikkevarer – f.eks. østers og champagne. Forelæsningsrækken henvender sig til alle, der interesserer sig for mad og velsmag, formidlet i en naturvidenskabelig kontekst.

Ved postdoc., cand.techn.al, ph.d. Charlotte Vinther Schmidt, KU.

Dette arrangement er en del af et samarbejde mellem IDA Bioscience og Folkeuniversitetet i København. Al tilmelding foregår til Folkeuniversitetet. Klik på Tilmeld, så kommer du til Folkeuniversitetets tilmeldingsside, hvor du kan læse mere, se priser osv.

Prices

Participant, not a member of IDA

0 kr.

Options

Ledsager

0 kr.

Practical Information

Where

Folkeuniversitetet, Studieskolen
Gothersgade 14, 1. sal
1123 København K

When

Tuesday 14 March 2023 16:15 -
Tuesday 28 March 2023 18:00

Registration deadline

Monday 13 March 2023 23:59

Latest cancellation

Saturday 11 March 2023 23:59

Event language

Danish

Participants

26

Organizer

IDA Bioscience

Meetup no.

347514
Login to see attached files