Event
Forskning i velsmag og umami. Hvorfor passer nogle fødevarer bedre sammen end andre?
Kom og blive klogere på dine smagsmøg, når vi går i dybden med velsmag og umami. Og hvilken smag har umami? Kan den være forskelig fra person til person?
Folkeuniversitetet, Studieskolen, København K
14 March 2023 - 28 March 2023
DKK 0.00
Danish
Visse fødevarer passer ekstra godt sammen. I årtier har mange forskere og kokke forsøgt at finde ud af hvorfor. Velsmag er styrende for, hvad vi putter i munden og derfor også vores krops sundhed, mental velvære og ikke mindst klimaet. Naturvidenskabelig forskning har vist, at umami-smag kan have en afgørende betydning for velsmag, samt for kombinationen med drikkevarer – f.eks. østers og champagne. Forelæsningsrækken henvender sig til alle, der interesserer sig for mad og velsmag, formidlet i en naturvidenskabelig kontekst.
Ved postdoc., cand.techn.al, ph.d. Charlotte Vinther Schmidt, KU.
Dette arrangement er en del af et samarbejde mellem IDA Bioscience og Folkeuniversitetet i København. Al tilmelding foregår til Folkeuniversitetet. Klik på Tilmeld, så kommer du til Folkeuniversitetets tilmeldingsside, hvor du kan læse mere, se priser osv.
Prices
Participant, not a member of IDA | 0 kr. |
Options
Ledsager | 0 kr. |
Practical Information
Where
Gothersgade 14, 1. sal
1123 København K
When
Tuesday 28 March 2023 18:00