Event

Dansk Sensorik Selskab inviterer til seminar "Emballagevalg i det bæredygtige sensoriklab"

Bæredygtighed står højt på den politiske dagsorden. Men hvilke valg kan vi træffe i det sensoriske laboratorium, så det bliver mere bæredygtigt?

KU FOOD, Frederiksberg

Wednesday 31 May 2023

09:30 - 16:00

DKK 0.00

Danish

More practical information at the bottom of the page.
Mødested ved receptionen, som ligger ved hovedindgangen til bygningen.

Bemærk! dette er et møde for folk, der arbejder med sensorik, og IDA har fået reserveret 5 pladser. Angiv venligst om du er medlem af IDA ved tilmelding, og hvad din erfaring er med sensorik.
Du tilmelder dig direkte via mail til Bodil på mail: bhah@food.ku.dk. Du modtager besked fra arrangøren om, hvorvidt du er blevet tildelt en plads.

Program:

09:30-10:00 Ankomst, kaffe og te

10:00-10:10 Velkommen og seneste nyt fra D2S samt E3S D2S bestyrelse

10:10-10:25 Rundt om bordet D2S bestyrelse

10:25-10:55 Emballagematerialer og funktionalitet – fx plastiktyper, migration, pH mm. Jens Risbo, KU FOOD

10:55-11:10 Pause

11:10-12:00 Mindre CO2? Vælg den rigtige emballage ud fra LCA analyser Cecilie Heide Nielsen, KU FOOD

12:00-13:00 Netværksfrokost

13:00-13:45 Bæredygtigt emballagevalg – diskussion med kort introduktion fra D2S
  • Hvilke erfaringer har du med bæredygtige emballager?
  • Hvad har du afprøvet, hvad virkede, hvad virkede ikke?
  • Hvor langt er du/dit lab i processen?
  • Diskussion i mindre grupper og opsamling i plenum ved Susanne Bølling Laugesen, Absalon, D2S bestyrelse
13:45-13:55 Pause

13:55-15:15 Det bæredygtige sensoriklab - diskussion
  • Hvordan kan du tænke dit sensoriklab mere bæredygtigt?
  • Tænk over prøveopbevaring, prøveforberedelse, rengøring/oprydning, bortskaffelse/sortering samt ressourceforbrug generelt.
  • Diskussion i mindre grupper og opsamling i plenum ved Camilla Varming, Novozymes, D2S bestyrelse
15.15-15.30 Afrunding
  • Input til kommende møder ved D2S bestyrelse
15:30-16:00 Rundvisning i KU’s sensorikfaciliteter Bodil Allesen-Holm, KU FOOD, D2S bestyrelse, Belinda Lange, Sanne Sansolios, KU FOOD

Prices

Company member

0 kr.

Unemployed IDA member

0 kr.

Member

0 kr.

Member of organiser

0 kr.

Senior member

0 kr.

Student member

0 kr.

Options

Ledsager til IDA medlem

0 kr.

Practical Information

Where

KU FOOD
Rolighedsvej 26, st.
1958 Frederiksberg

When

Wednesday 31 May 2023
09:30 - 16:00

Registration deadline

Thursday 25 May 2023 23:59

Latest cancellation

Sunday 28 May 2023 23:59

Event language

Danish

Participants

17

Organizer

IDA Levnedsmiddelselskabet

Meetup no.

349679
Login to see attached files