Event

Håndlavet chokolade fra Gilleleje

Kom og hør fortællingen om en lille chokolade fabrik, om råvarerne, og få vist hvordan flødebollerne bliver lavet.

Chokoladeværkstedet Jota, Gilleleje

Thursday 5 October 2023

16:00 - 17:30

DKK 150.00

Danish

More practical information at the bottom of the page.

Vi skal besøge Chokodeværkstedet Jota i Gilleleje og se, hvordan flødebollerne bliver overtrukket og høre en god historien om chokoladefremstilling - og ikke mindst smage på både råvarer og de endelige produkter.

Og så får vi hvert 4 lækre flødeboller med hjem.

Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Den lille Chokoladefabrik har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København, og siden april 2008 i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje, hvor vi også kom til at hedde Chokoladeværkstedet Jota A/S.

Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, god ”gammeldags” chokolade at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.

Vi producere chokoladen i hånden, d.v.s vi støber chokoladerne, sprøjter nougaten, flødebollerne mm. i hånden.

Og som indehaveren Chr. Bahr siger: Vi er Bahr - det bedre

Prices

Unemployed IDA member

150 kr.

Member

150 kr.

Senior member

150 kr.

Student member

150 kr.

Options

Ledsager

180 kr.

Practical Information

Where

Chokoladeværkstedet Jota
Stæremosen 49
3250 Gilleleje

When

Thursday 5 October 2023
16:00 - 17:30

Registration deadline

Monday 18 September 2023 23:55

Latest cancellation

Monday 18 September 2023 23:55

Event language

Danish

Participants

25

Organizer

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland

Co-organizer

IDA Nordsjælland

Meetup no.

350164
Login to see attached files