Arrangement
Håndlavet chokolade fra Gilleleje
Kom og hør fortællingen om en lille chokolade fabrik, om råvarerne, og få vist hvordan flødebollerne bliver lavet.
Tilmeldingsfrist: 18. september 2023 kl. 23.55
Chokoladeværkstedet Jota, Gilleleje
Torsdag den 5. oktober 2023
kl. 16.00 - 17.30
150,00 kr.
Dansk
Vi skal besøge Chokodeværkstedet Jota i Gilleleje og se, hvordan flødebollerne bliver overtrukket og høre en god historien om chokoladefremstilling - og ikke mindst smage på både råvarer og de endelige produkter.
Og så får vi hvert 4 lækre flødeboller med hjem.
Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Den lille Chokoladefabrik har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København, og siden april 2008 i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje, hvor vi også kom til at hedde Chokoladeværkstedet Jota A/S.
Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, god ”gammeldags” chokolade at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.
Vi producere chokoladen i hånden, d.v.s vi støber chokoladerne, sprøjter nougaten, flødebollerne mm. i hånden.
Og som indehaveren Chr. Bahr siger: Vi er Bahr - det bedre
Priser
Ledigt IDA-medlem | 150 kr. |
Medlem | 150 kr. |
Seniormedlem | 150 kr. |
Studiemedlem | 150 kr. |
Tilvalg
Ledsager | 180 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Stæremosen 49
3250 Gilleleje
Hvornår
kl. 16.00 - 17.30